Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over avond-lockdown

Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over avond-lockdown

Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november.

Nederland gaat zondag vanaf 17.00 uur op slot. Dat hebben demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vrijdagavond aangekondigd. Met de 'avondlockdown' hoopt het kabinet de sterk oplopende coronacijfers terug te dringen.

Lees verder onder de video.

Video: samenvatting <em>persconferentie</em> Mark Rutte en Hugo de Jonge over <em>avond-lockdown</em> Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november. Nederland gaat zondag vanaf 17.00 uur op slot. Dat hebben demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge vrijdagavond aangekondigd. Met de 'avondlockdown' hoopt het kabinet de sterk oplopende coronacijfers terug te dringen. Lees verder onder de video. 'Avond-lockdown'De sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur geldt voor 'alle locaties en evenementen'. Daaronder vallen onder meer de horeca, winkels en theaters. Een uitzondering is er voor essentiële winkels zoals supermarkten en drogisterijen, die kunnen openblijven tot 20.00 uur. De scholen blijven dus voorlopig gewoon open. Bekijk de video van Hart van Nederland hieroven. Bekijk ook Mark Rutte over strengere maatregelen: "Kan ook niet de hele dag lopen janken" Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over nieuwe 'avond-lockdown' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Avond-lockdown'
De sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur geldt voor 'alle locaties en evenementen'. Daaronder vallen onder meer de horeca, winkels en theaters. Een uitzondering is er voor essentiële winkels zoals supermarkten en drogisterijen, die kunnen openblijven tot 20.00 uur. De scholen blijven dus voorlopig gewoon open.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieroven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: samenvatting persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge over avond-lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV