Weerbericht: gaat het sneeuwen dit weekend? (video)

Weerbericht: gaat het sneeuwen dit weekend? (video)

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl.

Er trekt een neerslaggebied van west naar oost over het land, en soms kan het even flink doorplenzen. We krijgen te maken met regen en natte sneeuw.

Lees verder onder de weersverwachtingen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Weerbericht</em>: gaat het <em>sneeuwen</em> dit weekend? (video) Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl. Er trekt een neerslaggebied van west naar oost over het land, en soms kan het even flink doorplenzen. We krijgen te maken met regen en natte sneeuw. Lees verder onder de weersverwachtingen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen SneeuwVan de sneeuw zullen we dus niet veel merken. Het valt 's nachts, en als het valt, dan kan het 's ochtends al weg zijn. De temperatuur blijft namelijk boven de nul graden. Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl. Bekijk ook Weerbericht: 'De sneeuw komt eraan maar ook ruimte voor de zon' (video) Bekijk deze video » Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sneeuw
Van de sneeuw zullen we dus niet veel merken. Het valt 's nachts, en als het valt, dan kan het 's ochtends al weg zijn. De temperatuur blijft namelijk boven de nul graden.

Ga voor een uitgebreid weerbericht naar Weer.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht: gaat het sneeuwen dit weekend? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV