Talkshow M: Noraly Beyer sluit de avond af met verhaal van Toon Tellegen

Talkshow M: Noraly Beyer sluit de avond af met verhaal van Toon Tellegen

Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november.

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em>: Noraly Beyer sluit de avond af met verhaal van <em>Toon Tellegen</em> Bekijk ook de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van 26 november. Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 26 november. Je kan ook de hele uitzending van 26 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De uitzending van Talkshow M van vrijdagavond stond natuurllijk in het teken van de coronapersconferentie. Om de avond af te sluiten met een positieve noot draagt Noraly Beyer het verhaal Gewone Tijden en Rare Tijden van Toon Tellegen voor. Je hoort 't hierboven. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M: Noraly Beyer sluit de avond af met verhaal van Toon Tellegen

De uitzending van Talkshow M van vrijdagavond stond natuurllijk in het teken van de coronapersconferentie. Om de avond af te sluiten met een positieve noot draagt Noraly Beyer het verhaal Gewone Tijden en Rare Tijden van Toon Tellegen voor. Je hoort 't hierboven.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Noraly Beyer sluit de avond af met verhaal van Toon Tellegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV