Johan Derksen over nieuwe talkshow: "Dat vind ik wel heel jammer"

Johan Derksen over nieuwe talkshow: "Dat vind ik wel heel jammer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over nieuwe talkshow: &quot;Dat vind ik wel heel jammer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. Johan Derksen reageert ook deze uitzending weer op de plannen voor de nieuwe talkshow. Er is geen band meer komen in die nieuwe show: "Dat vind ik wel heel erg jammer. Dat zal wel budgettaire redenen hebben." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen reageert ook deze uitzending weer op de plannen voor de nieuwe talkshow. Er is geen band meer komen in die nieuwe show: "Dat vind ik wel heel erg jammer. Dat zal wel budgettaire redenen hebben."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over nieuwe talkshow: "Dat vind ik wel heel jammer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV