Veronica Inside gemist? René vergelijkt virologen met keepers (video)

Veronica Inside gemist? René vergelijkt virologen met keepers (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? René vergelijkt <em>virologen</em> met keepers (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. René van der Gijp probeert een treffende vergelijking tussen het coronabeleid en het voetbal te maken: "Virologen staan onderaan de ladder hè, in de gezondheidszorg. Die worden uitgelachen: Het is de keeper van de gezondheidszorg!" Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp probeert een treffende vergelijking tussen het coronabeleid en het voetbal te maken: "Virologen staan onderaan de ladder hè, in de gezondheidszorg. Die worden uitgelachen: Het is de keeper van de gezondheidszorg!"

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René vergelijkt virologen met keepers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV