Veronica Inside gemist? Valentijn Driessen heeft transfernieuws van Ajax

Veronica Inside gemist? Valentijn Driessen heeft transfernieuws van Ajax

<em>Veronica Inside</em> gemist? Valentijn Driessen heeft transfernieuws van Ajax Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. Valentijn Driessen heeft transfernieuws vanuit Amsterdam meegenomen: "Haller gaat naar de Africa Cup, dus ze moeten een andere spits. Ze willen graag Brobbey terughalen. Ze zijn ook bezig om Bergwijn ook te halen, huren." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

Valentijn Driessen heeft transfernieuws vanuit Amsterdam meegenomen: "Haller gaat naar de Africa Cup, dus ze moeten een andere spits. Ze willen graag Brobbey terughalen. Ze zijn ook bezig om Bergwijn ook te halen, huren."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Valentijn Driessen heeft transfernieuws van Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV