Johan Derksen over voorstel lessen in Arabisch en Turks: "Mag ik dat belachelijk vinden?"

Johan Derksen over voorstel lessen in Arabisch en Turks: "Mag ik dat belachelijk vinden?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> over voorstel lessen in Arabisch en Turks: &quot;Mag ik dat belachelijk vinden?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. Johan Derksen vindt het nieuwe voorstel om lessen in het Arabisch en Turks te geven lachwekkend: "Vind ik een vrij raar voorstel. Mag ik dat lachwekkend vinden? Laat ze eerst eens fatsoenlijk Nederlands leren." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen vindt het nieuwe voorstel om lessen in het Arabisch en Turks te geven lachwekkend: "Vind ik een vrij raar voorstel. Mag ik dat lachwekkend vinden? Laat ze eerst eens fatsoenlijk Nederlands leren."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over voorstel lessen in Arabisch en Turks: "Mag ik dat belachelijk vinden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV