PVV-Kamerlid Fleur Agema over Hugo de Jonge: "Het is alleen maar afleiden"

PVV-Kamerlid Fleur Agema over Hugo de Jonge: "Het is alleen maar afleiden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

PVV-Kamerlid <em>Fleur Agema</em> over <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Het is alleen maar afleiden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bij Op1 vindt een discussie plaats tussen PVV-Kamerlid Fleur Agema en historicus Maarten van Rossem. Agema vindt dat De Jonge "alleen maar aan het afleiden" is. Van Rossem is het daar niet mee eens: "Je kan hem daar niet de schuld van geven." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
PVV-Kamerlid Fleur Agema over Hugo de Jonge: "Het is alleen maar afleiden"

Bij Op1 vindt een discussie plaats tussen PVV-Kamerlid Fleur Agema en historicus Maarten van Rossem. Agema vindt dat De Jonge "alleen maar aan het afleiden" is. Van Rossem is het daar niet mee eens: "Je kan hem daar niet de schuld van geven."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PVV-Kamerlid Fleur Agema over Hugo de Jonge: "Het is alleen maar afleiden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV