SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de mopshond in The Masked Singer

SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de mopshond in The Masked Singer

SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de <em>mopshond</em> in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 26 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. In deze aflevering van The Masked Singer zitten twee onthullingen. Naast de boekenwurm is het gastoptreden (de mopshond) aan de beurt om zijn masker af te zetten. Wie zit er achter het masker? Je ziet het in onderstaande video. Let op! Onder deze video staan spoilers. Bekijken op eigen risico! TinekeGastjurylid Tineke Schouten was het jurylid dat het goed had: Geraldine Kemper is het gastoptreden van deze week. Monique Smit was het dus niet. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de mopshond in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 26 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

In deze aflevering van The Masked Singer zitten twee onthullingen. Naast de boekenwurm is het gastoptreden (de mopshond) aan de beurt om zijn masker af te zetten. Wie zit er achter het masker? Je ziet het in onderstaande video.

Let op! Onder deze video staan spoilers. Bekijken op eigen risico!

Tineke
Gastjurylid Tineke Schouten was het jurylid dat het goed had: Geraldine Kemper is het gastoptreden van deze week. Monique Smit was het dus niet.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de mopshond in The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV