Op1: Wat is de onvrede die heerst bij het OMT? Thomas van Groningen reageert

Op1: Wat is de onvrede die heerst bij het OMT? Thomas van Groningen reageert

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Wat is de onvrede die heerst bij het OMT? <em>Thomas van Groningen</em> reageert Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Volgens politiek journalist Thomas van Groningen heerst er onvrede over en bij het OMT. Volgens Anja Schreijer is dat onterecht: "Dit is de klap die de contacten omlaag moet brengen. We hebben ook gezegd: Als je nog lager wil, moet je meer doen!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Wat is de onvrede die heerst bij het OMT? Thomas van Groningen reageert

Volgens politiek journalist Thomas van Groningen heerst er onvrede over en bij het OMT. Volgens Anja Schreijer is dat onterecht: "Dit is de klap die de contacten omlaag moet brengen. We hebben ook gezegd: Als je nog lager wil, moet je meer doen!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Wat is de onvrede die heerst bij het OMT? Thomas van Groningen reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV