Op1 gemist? Fleur Agema gelooft niet dat maatregelen gaan werken (video)

Op1 gemist? Fleur Agema gelooft niet dat maatregelen gaan werken (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Fleur Agema</em> gelooft niet dat maatregelen gaan werken (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Fleur Agema heeft niet de hoop dat de huidige maatregelen gaan helpen: "De basis van dit virus is dat het overspringt als we contact hebben. We moeten zeggen: blijf uit elkaars ademscirkel!" Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Fleur Agema gelooft niet dat maatregelen gaan werken (video)

Fleur Agema heeft niet de hoop dat de huidige maatregelen gaan helpen: "De basis van dit virus is dat het overspringt als we contact hebben. We moeten zeggen: blijf uit elkaars ademscirkel!"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Fleur Agema gelooft niet dat maatregelen gaan werken (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV