Veronica Inside gemist? René ziet problemen bij Paris Saint-Germain

Veronica Inside gemist? René ziet problemen bij Paris Saint-Germain

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? René ziet problemen bij <em>Paris Saint-Germain</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv. René is niet te spreken over het sterrenelftal bij Paris Saint-Germain. Hij voorziet problemen in de verdediging: "Die drie voorin moeten er wel 140 maken. Als je balverlies lijdt, staan ze met z'n achten." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René is niet te spreken over het sterrenelftal bij Paris Saint-Germain. Hij voorziet problemen in de verdediging: "Die drie voorin moeten er wel 140 maken. Als je balverlies lijdt, staan ze met z'n achten."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René ziet problemen bij Paris Saint-Germain of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV