Op1 gemist? "De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika"

Op1 gemist? "De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? &quot;De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit <em>Zuid-Afrika</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika. Van de 600 mensen in de twee KLM-vliegtuigen die vrijdag terugkeerden uit Zuid-Afrika, zijn 61 mensen positief getest op het coronavirus, maar de verwachting is dat dit verder gaat oplopen. Het is nog niet bekend of zij besmet zijn met de nieuwe Omicron-variant, dit wordt nog onderzocht. Kinderarts-epidemioloog Patricia Bruijning zei vrijdagavond in Op1: "Dan moet je ze snel in quarantaine zetten en in de gaten houden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? "De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika"

De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika. Van de 600 mensen in de twee KLM-vliegtuigen die vrijdag terugkeerden uit Zuid-Afrika, zijn 61 mensen positief getest op het coronavirus, maar de verwachting is dat dit verder gaat oplopen. Het is nog niet bekend of zij besmet zijn met de nieuwe Omicron-variant, dit wordt nog onderzocht. Kinderarts-epidemioloog Patricia Bruijning zei vrijdagavond in Op1: "Dan moet je ze snel in quarantaine zetten en in de gaten houden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? "De GGD verwacht 85 coronabesmettingen op vluchten uit Zuid-Afrika" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV