Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond ontvangt presentator Özcan Akyol zijn 'collega' Dionne Stax in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Ze voeren een openhartig gesprek terwijl drie kunstenaars Dionne portretteren. Fijne jeugdVoor presentatrice Dionne Stax is haar geboorteplaats Boxmeer een warm bad waar ze nog graag komt. Ze heeft presentator Özcan Akyol dan ook uitgenodigd om haar in Brabant op te zoeken. Dionne vertelt over haar fijne jeugd en haar hechte gezin. Zware jaarIn het gesprek vertelt Dionne echter ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen. Drie getalenteerde kunstenaars kijken en luisteren mee, terwijl ze Dionne vastleggen op het doek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond ontvangt presentator Özcan Akyol zijn 'collega' Dionne Stax in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Ze voeren een openhartig gesprek terwijl drie kunstenaars Dionne portretteren.

Fijne jeugd
Voor presentatrice Dionne Stax is haar geboorteplaats Boxmeer een warm bad waar ze nog graag komt. Ze heeft presentator Özcan Akyol dan ook uitgenodigd om haar in Brabant op te zoeken. Dionne vertelt over haar fijne jeugd en haar hechte gezin.

Zware jaar
In het gesprek vertelt Dionne echter ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen. Drie getalenteerde kunstenaars kijken en luisteren mee, terwijl ze Dionne vastleggen op het doek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV