Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In 1999 verraste heavy metalband vriend en vijand door een concert op te nemen met San Franciso Symphony-orkest, getiteld S&M. Het werd een doorslaand succes en twintig jaar later gingen ze op herhaling. Een registratie van dat concert is vanavond om 22:40 uur te zien op NPO 3. UitverkochtS&M2 werd gefilmd tijdens twee uitverkochte shows in het nieuwe Chase Center-arena in San Francisco. Metallica treedt op met de San Francisco Symphony onder leiding van Edwin Outwater, met een speciaal optreden van de legendarische dirigent en jarenlange SF Symphony Musical Director Michael Tilson Thomas. InvloedrijkMetallica, opgericht in 1981 door drummer Lars Ulrich en gitarist/zanger James Hetfield, is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en commercieel succesvolle rockbands in de geschiedenis, met bijna 120 miljoen verkocht albums wereldwijd en bijna negen miljard streams. Bekende hits zijn 'One', 'Nothing Else Matters' en 'Enter Sandman'.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In 1999 verraste heavy metalband vriend en vijand door een concert op te nemen met San Franciso Symphony-orkest, getiteld S&M. Het werd een doorslaand succes en twintig jaar later gingen ze op herhaling. Een registratie van dat concert is vanavond om 22:40 uur te zien op NPO 3.

Uitverkocht
S&M2 werd gefilmd tijdens twee uitverkochte shows in het nieuwe Chase Center-arena in San Francisco. Metallica treedt op met de San Francisco Symphony onder leiding van Edwin Outwater, met een speciaal optreden van de legendarische dirigent en jarenlange SF Symphony Musical Director Michael Tilson Thomas.

Invloedrijk
Metallica, opgericht in 1981 door drummer Lars Ulrich en gitarist/zanger James Hetfield, is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en commercieel succesvolle rockbands in de geschiedenis, met bijna 120 miljoen verkocht albums wereldwijd en bijna negen miljard streams. Bekende hits zijn 'One', 'Nothing Else Matters' en 'Enter Sandman'.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Metallica & San Francisco Symphony: S&M2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV