SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de boekenwurm in The Masked Singer

SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de boekenwurm in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 26 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

In deze aflevering van The Masked Singer neemt de boekenwurm afschied van de competitie. Wie zit er achter het masker? Je ziet het in onderstaande video.

Let op! Onder deze video staan spoilers. Bekijken op eigen risico!

SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de <em>boekenwurm</em> in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 26 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. In deze aflevering van The Masked Singer neemt de boekenwurm afschied van de competitie. Wie zit er achter het masker? Je ziet het in onderstaande video. Let op! Onder deze video staan spoilers. Bekijken op eigen risico! James BondAan de hand van de hints hadden de juryleden het toch eigenlijk moeten weten. Zo komt de martini van James Bond voorbij en zijn er veel hints naar de geschreven boeken. Het is uiteraard Daphne Deckers! The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de boekenwurm in The Masked Singer

James Bond
Aan de hand van de hints hadden de juryleden het toch eigenlijk moeten weten. Zo komt de martini van James Bond voorbij en zijn er veel hints naar de geschreven boeken. Het is uiteraard Daphne Deckers!

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op SPOILER: Bekijk hier de onthulling van de boekenwurm in The Masked Singer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV