Diederik Gommers in Jinek: "Gaan nu mensen dood door mensen die niet gevaccineerd zijn"

Diederik Gommers in Jinek: "Gaan nu mensen dood door mensen die niet gevaccineerd zijn"

Diederik Gommers zit vanavond aan tafel bij Jinek. Hij stelt dat het als het zo door gaat, "er de komende weken cruciale operaties niet door kunnen gaan doordat mensen zich niet hebben laten vaccineren."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Diederik Gommers</em> in <em>Jinek</em>: &quot;Gaan nu mensen dood door mensen die niet gevaccineerd zijn&quot; Diederik Gommers zit vanavond aan tafel bij Jinek. Hij stelt dat het als het zo door gaat, "er de komende weken cruciale operaties niet door kunnen gaan doordat mensen zich niet hebben laten vaccineren." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Recht op zorgGommers stelt het als volgt: "Er gaan nu mensen dood omdat er mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren. De mensen die nu dood gaan, zijn wel gevaccineerd. Ik vind dat de regering zich daar harder voor uit moeten spreken. In onze Grondwet staat: iedereen heeft recht op zorg." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Diederik Gommers in Jinek: "Gaan nu mensen dood door mensen die niet gevaccineerd zijn"

Recht op zorg
Gommers stelt het als volgt: "Er gaan nu mensen dood omdat er mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren. De mensen die nu dood gaan, zijn wel gevaccineerd. Ik vind dat de regering zich daar harder voor uit moeten spreken. In onze Grondwet staat: iedereen heeft recht op zorg."

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers in Jinek: "Gaan nu mensen dood door mensen die niet gevaccineerd zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV