Remi straalt in eerste optreden met K3 in halve finale K2 Zoekt K3: Alle Kleuren

Remi straalt in eerste optreden met K3 in halve finale K2 Zoekt K3: Alle Kleuren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Remi is de allereerste man die ooit in de K3-formatie heeft opgetreden. En wat voor optreden! Samen met Hanne en Marthe zong hij de klassieker Alle Kleuren. Ondanks het goede optreden was helaas niet genoeg voor een plek in de finale.

Lees verder onder de video.

Remi straalt in eerste optreden met K3 in halve finale <em>K2 Zoekt K3</em>: <em>Alle Kleuren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Remi is de allereerste man die ooit in de K3-formatie heeft opgetreden. En wat voor optreden! Samen met Hanne en Marthe zong hij de klassieker Alle Kleuren. Ondanks het goede optreden was helaas niet genoeg voor een plek in de finale. Lees verder onder de video. ConcurrentieHet was een goed optreden, maar dat waren vrijwel alle andere optredens ook. En toch zijn er maar vier plekken in de grote finale van K2 Zoekt K3. Gert Verhulst, juryvoorzitter, zei over het optreden van Remi: "Ik ben blij dat we dit gezien hebben, en dat het dus werkt met een jongen." K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Remi straalt in eerste optreden met K3 in halve finale K2 Zoekt K3: Alle Kleuren

Concurrentie
Het was een goed optreden, maar dat waren vrijwel alle andere optredens ook. En toch zijn er maar vier plekken in de grote finale van K2 Zoekt K3. Gert Verhulst, juryvoorzitter, zei over het optreden van Remi: "Ik ben blij dat we dit gezien hebben, en dat het dus werkt met een jongen."

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Remi straalt in eerste optreden met K3 in halve finale K2 Zoekt K3: Alle Kleuren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV