K2 Zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe swingen met Beter Als Je Danst

K2 Zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe swingen met Beter Als Je Danst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 Zoekt K3</em>: Celester, Hanne en Marthe swingen met <em>Beter Als Je Danst</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Beter Als je Danst werd vrijdagavond gezongen door Celester, Hanne en Marthe in de halve finale van K2 Zoekt K3. Wederom een goed optreden. Dat gaat nog spannend worden, in de grote finale van K2 Zoekt K3. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
K2 Zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe swingen met Beter Als Je Danst

Beter Als je Danst werd vrijdagavond gezongen door Celester, Hanne en Marthe in de halve finale van K2 Zoekt K3. Wederom een goed optreden. Dat gaat nog spannend worden, in de grote finale van K2 Zoekt K3.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op K2 Zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe swingen met Beter Als Je Danst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV