Luca zingt Drums Gaan Boem met Hanne en Marthe, maar past hij in K3? (video)

Luca zingt Drums Gaan Boem met Hanne en Marthe, maar past hij in K3? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Luca gaf een spetterend optreden in K2 Zoekt K3, samen met Hanne en Marthe. Maar is het genoeg?

Luca zingt <em>Drums Gaan Boem</em> met Hanne en Marthe, maar past hij in K3? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Luca gaf een spetterend optreden in K2 Zoekt K3, samen met Hanne en Marthe. Maar is het genoeg? DiscussieOok Luca mocht vrijdagavond optreden met Hanne en Marthe in de halve finale van K2 Zoekt K3. Dat zorgde voor veel discussie in de jury. Past hij wel in K3? De meningen verschillen. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Luca zingt Drums Gaan Boem met Hanne en Marthe, maar past hij in K3? (video)

Discussie
Ook Luca mocht vrijdagavond optreden met Hanne en Marthe in de halve finale van K2 Zoekt K3. Dat zorgde voor veel discussie in de jury. Past hij wel in K3? De meningen verschillen.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Luca zingt Drums Gaan Boem met Hanne en Marthe, maar past hij in K3? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV