Video: Dany Vera zingt 'coronanummer' The New Now in Jinek

Video: Dany Vera zingt 'coronanummer' The New Now in Jinek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Video: Dany Vera zingt 'coronanummer' <em>The New Now</em> in <em>Jinek</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Iedereen kent Danny Vera van zijn gigantische hit Rollercoaster. Hij zong vrijdag live aan tafel bij Eva Jinek zijn prachtige nummer The New Now. Een nummer dat goed past bij de huidige situatie van corona en lockdown. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Dany Vera zingt 'coronanummer' The New Now in Jinek

Iedereen kent Danny Vera van zijn gigantische hit Rollercoaster. Hij zong vrijdag live aan tafel bij Eva Jinek zijn prachtige nummer The New Now. Een nummer dat goed past bij de huidige situatie van corona en lockdown.

Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dany Vera zingt 'coronanummer' The New Now in Jinek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV