K2 zoekt K3: dit zijn de finalisten!

K2 zoekt K3: dit zijn de finalisten!

K2 zoekt K3 komt bijna tot een eind en dat betekent dat er binnenkort een nieuw lid aan, nu nog K2, wordt toegevoegd. De finalisten zijn bekend: Amy, Celester, Diede of Julia mag binnenkort naast Hanne en Marthe optreden.

Bekijk de video van K2 Zoekt K3 hieronder. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>K2 zoekt K3</em>: dit zijn de finalisten! K2 zoekt K3 komt bijna tot een eind en dat betekent dat er binnenkort een nieuw lid aan, nu nog K2, wordt toegevoegd. De finalisten zijn bekend: Amy, Celester, Diede of Julia mag binnenkort naast Hanne en Marthe optreden. Bekijk de video van K2 Zoekt K3 hieronder. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3: dit zijn de finalisten! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV