K2 Zoekt K3: laatste finalist in tranen wanneer ze hoort dat ze erbij zit

K2 Zoekt K3: laatste finalist in tranen wanneer ze hoort dat ze erbij zit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

De finale van K2 Zoekt K3 komt eraan en dat betekent dat we er eindelijk achter gaan komen wie nummer drie wordt in de bekende formatie. Celester wordt door Hanne en Marthe gekozen om als laatste kandidaat mee te gaan naar de finale. Wordt Celester het nieuwe K'tje?

<em>K2 Zoekt K3</em>: laatste finalist in tranen wanneer ze hoort dat ze erbij zit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. De finale van K2 Zoekt K3 komt eraan en dat betekent dat we er eindelijk achter gaan komen wie nummer drie wordt in de bekende formatie. Celester wordt door Hanne en Marthe gekozen om als laatste kandidaat mee te gaan naar de finale. Wordt Celester het nieuwe K'tje? De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 Zoekt K3: laatste finalist in tranen wanneer ze hoort dat ze erbij zit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV