Bekijk de beelden: eerste sneeuwlaagje in Nederland

Bekijk de beelden: eerste sneeuwlaagje in Nederland

Het wordt langzamerhand een stuk kouder en dat betekent dat we ook weer rekening gaan houden met witte vlokken die binnen de korste keren weer in je tuin liggen. Zaterdag 27 november is het eerste laagje sneeuw in Nederland gevallen. Welliswaar kunnen we er niet langdurig van genieten, maar dit geeft wel weer winterse taferelen zo voor de decembermaand.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Bekijk de beelden: eerste sneeuwlaagje in <em>Nederland</em> Het wordt langzamerhand een stuk kouder en dat betekent dat we ook weer rekening gaan houden met witte vlokken die binnen de korste keren weer in je tuin liggen. Zaterdag 27 november is het eerste laagje sneeuw in Nederland gevallen. Welliswaar kunnen we er niet langdurig van genieten, maar dit geeft wel weer winterse taferelen zo voor de decembermaand. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Weerbericht: 'De sneeuw komt eraan maar ook ruimte voor de zon' (video) Bekijk deze video » Weer: flink kouder en vanaf vrijdag kans op sneeuw (video) Bekijk deze video » Weerbericht: gaat het sneeuwen dit weekend? (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: eerste sneeuwlaagje in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV