Video: Italiaanse jongeren stoppen na 3e klas om voor maffia te werken

Video: Italiaanse jongeren stoppen na 3e klas om voor maffia te werken

Hulporganisaties in Italië maken zich zorgen om kinderen die stoppen na de 3e klas om voor de maffia te gaan werken. In de stad Napels is de maffia enorm groot en daar is dit dan ook echt een probleem. "Ik hoor verhalen over schietpartijen, mensen die vermoord worden", aldus een leerling.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>Italiaanse jongeren</em> stoppen na 3e klas om voor <em>maffia</em> te werken Hulporganisaties in Italië maken zich zorgen om kinderen die stoppen na de 3e klas om voor de maffia te gaan werken. In de stad Napels is de maffia enorm groot en daar is dit dan ook echt een probleem. "Ik hoor verhalen over schietpartijen, mensen die vermoord worden", aldus een leerling. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Narco-terreur in serie De Jacht op de Mocro Maffia s3: "80 gaten in z'n lichaam" Bekijk deze video » Video: John van den Heuvel voorstander van strengere regels in EBI Vught Bekijk deze video » Eric de Munck over Lady Gaga in House of Gucci: "Klinkt als een Russische maffia hoer" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Italiaanse jongeren stoppen na 3e klas om voor maffia te werken


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Italiaanse jongeren stoppen na 3e klas om voor maffia te werken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV