Veluwe verandert in Winter Wonderland: "Speciaal uit Schiedam gekomen" (video)

Veluwe verandert in Winter Wonderland: "Speciaal uit Schiedam gekomen" (video)

Het heeft vandaag gesneeuwd in Nederland. Winter Wonderland was weer te zien in delen van Nederland. Op de Veluwe spotten wandelaars de prachtige witte velden die te zien zijn. Ze kwamen van heinde en verre om de sneeuw te bewonderen: "Speciaal uit Schiedam gekomen vandaag."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Veluwe</em> verandert in <em>Winter Wonderland</em>: &quot;Speciaal uit Schiedam gekomen&quot; (video) Het heeft vandaag gesneeuwd in Nederland. Winter Wonderland was weer te zien in delen van Nederland. Op de Veluwe spotten wandelaars de prachtige witte velden die te zien zijn. Ze kwamen van heinde en verre om de sneeuw te bewonderen: "Speciaal uit Schiedam gekomen vandaag." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Weerbericht: gaat het sneeuwen dit weekend? (video) Bekijk deze video » Zien: eerste sneeuw van het najaar valt in Nederland in Wageningen Bekijk deze video » Bekijk de beelden: eerste sneeuwlaagje in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veluwe verandert in Winter Wonderland: "Speciaal uit Schiedam gekomen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV