Video: Diederik Jekel sluit nieuwe maatregelen voor Omicron variant niet uit

Video: Diederik Jekel sluit nieuwe maatregelen voor Omicron variant niet uit

De razendsnel verspreidende variant van het coronavirus, beter bekend als de 'Omicron variant', houdt de wereld in zijn greep. Tientallen landen weigeren vluchten vanuit zuidelijk Afrika waar de variant waarschijnlijk is ontstaan, en dat leidt tot een forse daling van de beurzen. Er zouden zelfs al besmettingen zijn in België, volgens experts is het een kwestie van tijd tot deze Afrikaanse variant ook hier in Nederland is.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Diederik Jekel</em> sluit nieuwe maatregelen voor <em>Omicron variant</em> niet uit De razendsnel verspreidende variant van het coronavirus, beter bekend als de 'Omicron variant', houdt de wereld in zijn greep. Tientallen landen weigeren vluchten vanuit zuidelijk Afrika waar de variant waarschijnlijk is ontstaan, en dat leidt tot een forse daling van de beurzen. Er zouden zelfs al besmettingen zijn in België, volgens experts is het een kwestie van tijd tot deze Afrikaanse variant ook hier in Nederland is. Tekst gaat verder onder de video. Extra maatregelenDe nieuwe variant van het coronavirus is twee weken geleden, in zuidelijk Afrika voor het eerst gevonden. Deze variant, beter bekend als 'Omicron', zou vijf keer besmettelijker zijn dan de Delta variant. Diederik Jekel sluit eventuele nieuwe maatregelen daarom ook niet uit, vertelt hij bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Diederik Jekel sluit nieuwe maatregelen voor Omicron variant niet uit

Extra maatregelen
De nieuwe variant van het coronavirus is twee weken geleden, in zuidelijk Afrika voor het eerst gevonden. Deze variant, beter bekend als 'Omicron', zou vijf keer besmettelijker zijn dan de Delta variant. Diederik Jekel sluit eventuele nieuwe maatregelen daarom ook niet uit, vertelt hij bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Diederik Jekel sluit nieuwe maatregelen voor Omicron variant niet uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV