Kathleen Aerts reageert onthutst op reisverbod Zuid-Afrika: "Geen ziekenhuisopnames"

Kathleen Aerts reageert onthutst op reisverbod Zuid-Afrika: "Geen ziekenhuisopnames"

Tientallen landen weigeren vluchten vanuit zuidelijk Afrika vanwege de razendsnel verspreidende 'Omicron variant' van het coronavirus. Kathleen Aerts, zelf al enkele jaren woonachtig in Zuid-Afrika, snapt niets van deze plotselinge commotie. Volgens de zangeres reageren wetenschappers hier veel minder hysterisch, de variant zou namelijk helemaal niet zo besmettelijk zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Kathleen Aerts</em> reageert onthutst op reisverbod <em>Zuid-Afrika</em>: &quot;Geen ziekenhuisopnames&quot; Tientallen landen weigeren vluchten vanuit zuidelijk Afrika vanwege de razendsnel verspreidende 'Omicron variant' van het coronavirus. Kathleen Aerts, zelf al enkele jaren woonachtig in Zuid-Afrika, snapt niets van deze plotselinge commotie. Volgens de zangeres reageren wetenschappers hier veel minder hysterisch, de variant zou namelijk helemaal niet zo besmettelijk zijn. Tekst gaat verder onder de video. Begrijpen er niets vanHet nieuws over de Omicron variant is in Zuid-Afrika een stuk minder groot dan in Nederland en België. Kathleen vertelt dat ze er gisteren voor het eerst iets over heeft gehoord op de nationale radio: "Er werd gezegd dat we ons geen grote zorgen hoeven te maken, want de variant leidt niet tot ziekenhuisopnames." De zangeres begrijpt daarom ook niets van alle drastische maatregelen die tegen het land genomen worden. Bekijk het complete interview met Kathleen Aerts op de Belgische televisie hierboven. Bekijk ook Video: hoe gevaarlijk is nieuwe coronavariant uit Zuid-Afrika? Bekijk deze video » Video: Hugo de Jonge bezorgd over nieuwe coronavariant Zuid-Afrika Bekijk deze video »
Viral :
Kathleen Aerts reageert onthutst op reisverbod Zuid-Afrika: "Geen ziekenhuisopnames"

Begrijpen er niets van
Het nieuws over de Omicron variant is in Zuid-Afrika een stuk minder groot dan in Nederland en België. Kathleen vertelt dat ze er gisteren voor het eerst iets over heeft gehoord op de nationale radio: "Er werd gezegd dat we ons geen grote zorgen hoeven te maken, want de variant leidt niet tot ziekenhuisopnames." De zangeres begrijpt daarom ook niets van alle drastische maatregelen die tegen het land genomen worden.

Bekijk het complete interview met Kathleen Aerts op de Belgische televisie hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kathleen Aerts reageert onthutst op reisverbod Zuid-Afrika: "Geen ziekenhuisopnames" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV