Finale K2 zoekt K3: Diede, Hanne en Marthe zingen 'Kruisje op een wereldkaart'

Finale K2 zoekt K3: Diede, Hanne en Marthe zingen 'Kruisje op een wereldkaart'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

De altijd vrolijke Diede staat in de finale samen Hanne en Marthe op het podium van K2 zoekt K3. De zangeressen zingen samen het nummer 'Kruisje op een wereldkaart'. Diede weet indruk te maken, na het optreden krijgt ze namelijk een staande ovatie van het publiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Diede, Hanne en Marthe zingen <em>'Kruisje op een wereldkaart'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. De altijd vrolijke Diede staat in de finale samen Hanne en Marthe op het podium van K2 zoekt K3. De zangeressen zingen samen het nummer 'Kruisje op een wereldkaart'. Diede weet indruk te maken, na het optreden krijgt ze namelijk een staande ovatie van het publiek. Tekst gaat verder onder de video. DiedeDiede heeft maar één doel voor ogen, het nieuwste groepslid worden van K3. Als kind groeide Diede op met de muziek van K3 en vanavond staat ze dan eindelijk in de finale. Gaat het Diede lukken om het nieuwe K3'tje te worden? De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Diede
Diede heeft maar één doel voor ogen, het nieuwste groepslid worden van K3. Als kind groeide Diede op met de muziek van K3 en vanavond staat ze dan eindelijk in de finale. Gaat het Diede lukken om het nieuwe K3'tje te worden?

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV