Finale K2 zoekt K3: Amy, Hanne en Marthe schitteren met 'Superster'

Finale K2 zoekt K3: Amy, Hanne en Marthe schitteren met 'Superster'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Publieksfavoriet Amy zingt samen met Hanne en Marthe het nummer 'Superster'. Met haar glitterjurk en vlotte pasjes past Amy al helemaal thuis tussen de andere sterren. Weet Amy ook de thuisjury te overtuigen van haar zangkunsten?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Amy, Hanne en Marthe schitteren met <em>'Superster'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Publieksfavoriet Amy zingt samen met Hanne en Marthe het nummer 'Superster'. Met haar glitterjurk en vlotte pasjes past Amy al helemaal thuis tussen de andere sterren. Weet Amy ook de thuisjury te overtuigen van haar zangkunsten? Tekst gaat verder onder de video. VolgersDe 25-jarige Amy Courtens heeft bijna dubbel zoveel volgers heeft dan de andere finalisten van K2 Zoekt K3. Vocaal is Amy misschien niet de allerbeste kandidaat, maar op socialmedia doet ze het super. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgers
De 25-jarige Amy Courtens heeft bijna dubbel zoveel volgers heeft dan de andere finalisten van K2 Zoekt K3. Vocaal is Amy misschien niet de allerbeste kandidaat, maar op socialmedia doet ze het super.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV