Finale K2 zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe knallen met 'Tsjikke boem'

Finale K2 zoekt K3: Celester, Hanne en Marthe knallen met 'Tsjikke boem'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

In de finaleshow van K2 zoekt K3 zingt Celester het nummer 'Tsjikke boem', samen met Hanne en Marthe. De zangeres maakt indruk met haar brede glimlach, blonde lokken en kleurrijke jurk.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Celester, Hanne en Marthe knallen met <em>'Tsjikke boem'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. In de finaleshow van K2 zoekt K3 zingt Celester het nummer 'Tsjikke boem', samen met Hanne en Marthe. De zangeres maakt indruk met haar brede glimlach, blonde lokken en kleurrijke jurk. GenietenTot nu toe voelt het programma voor Celester niet echt als een wedstrijd. De zangeres is vooral heel erg aan het genieten van het K2 zoekt K3 avontuur. Vanavond wordt duidelijk of haar droom uitkomt. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Genieten
Tot nu toe voelt het programma voor Celester niet echt als een wedstrijd. De zangeres is vooral heel erg aan het genieten van het K2 zoekt K3 avontuur. Vanavond wordt duidelijk of haar droom uitkomt.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV