Solo-optreden Julia in finale K2 zoekt K3: 'Loko Le'

Solo-optreden Julia in finale K2 zoekt K3: 'Loko Le'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Solo-optreden <em>Julia</em> in finale <em>K2 zoekt K3</em>: 'Loko Le' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Het is ongekend spannend in de finale van K2 zoekt K3. De overgebleven finalisten moeten naast hun optreden met Marthe en Hanne ook een solo-optreden doen. Julia heeft gekozen voor het nummer 'Loko Le'. De pasjes zijn goed, de looks zijn goed en de stem is ook goed, maar is het genoeg om de het nieuwe K3'tje te worden? De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is ongekend spannend in de finale van K2 zoekt K3. De overgebleven finalisten moeten naast hun optreden met Marthe en Hanne ook een solo-optreden doen. Julia heeft gekozen voor het nummer 'Loko Le'. De pasjes zijn goed, de looks zijn goed en de stem is ook goed, maar is het genoeg om de het nieuwe K3'tje te worden?

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV