Solo-optreden Celester in finale K2 zoekt K3: 'Hippie shake'

Solo-optreden Celester in finale K2 zoekt K3: 'Hippie shake'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Solo-optreden <em>Celester</em> in finale <em>K2 zoekt K3</em>: 'Hippie shake' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Celester was al goed in haar optreden met Hanne en Marthe, maar haar solo-optreden is nog veel beter. De vrolijke blondine zingt de klassieker 'Hippie shake' en shaken doet ze zeker! Weet Celester de jury en de mensen thuis te overtuigen van haar zangskills? De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Celester was al goed in haar optreden met Hanne en Marthe, maar haar solo-optreden is nog veel beter. De vrolijke blondine zingt de klassieker 'Hippie shake' en shaken doet ze zeker! Weet Celester de jury en de mensen thuis te overtuigen van haar zangskills?

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV