Finale K2 zoekt K3: Julia, Amy, Hanne en Marthe zingen 'Waterval'

Finale K2 zoekt K3: Julia, Amy, Hanne en Marthe zingen 'Waterval'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Wie gaat de nieuwe nummer drie worden in de bekende formatie van K3? Julia en Amy zijn de laatste twee overgebleven kandidaten in K2 zoekt K3, samen met Hanne en Marthe zingen ze het nieuwe K3-nummer 'Waterval'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Finale K2 zoekt K3</em>: Julia, Amy, Hanne en Marthe zingen <em>'Waterval'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Wie gaat de nieuwe nummer drie worden in de bekende formatie van K3? Julia en Amy zijn de laatste twee overgebleven kandidaten in K2 zoekt K3, samen met Hanne en Marthe zingen ze het nieuwe K3-nummer 'Waterval'. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe K3Diede en Celester kregen van de jury de minste stemmen en moesten de finale dus verlaten. De strijd gaat tussen Amy en Julie en die ontlopen elkaar niet veel. Het is aan Marthe en Hanne om de knoop door te hakken, wie wordt het nieuwste lid van K3? De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Finale K2 zoekt K3: Julia, Amy, Hanne en Marthe zingen 'Waterval'

Nieuwe K3
Diede en Celester kregen van de jury de minste stemmen en moesten de finale dus verlaten. De strijd gaat tussen Amy en Julie en die ontlopen elkaar niet veel. Het is aan Marthe en Hanne om de knoop door te hakken, wie wordt het nieuwste lid van K3?

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV