Zien: Julia Boschman wint finale K2 zoekt K3 en maakt K3 weer compleet

Zien: Julia Boschman wint finale K2 zoekt K3 en maakt K3 weer compleet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

Het was een spannende ontknoping bij K2 zoekt K3, maar Julia Boschman is het nieuwe K3'tje geworden. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe de Pillecyn vormt ze de vernieuwde K3. Volgend weekend staat ze samen met de andere K3-sterren voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Julia Boschman</em> wint finale <em>K2 zoekt K3</em> en maakt K3 weer compleet Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. Het was een spannende ontknoping bij K2 zoekt K3, maar Julia Boschman is het nieuwe K3'tje geworden. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe de Pillecyn vormt ze de vernieuwde K3. Volgend weekend staat ze samen met de andere K3-sterren voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. Tekst gaat verder onder de video. Ongekend spannendHet niveau in de finale van K2 zoekt K3 lag hoog en dat maakte de ontknoping ongekend spannend. Na de eerste ronde was het Diede voor wie het doek viel, ze wist met haar optreden niet de harten van de mensen thuis te veroveren. Na de twee ronde van de finale zat het K3-avontuur er helaas ook voor Celester op. Hanne en Marthe kozen uiteindelijk voor Julia om K3 weer compleet te maken. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongekend spannend
Het niveau in de finale van K2 zoekt K3 lag hoog en dat maakte de ontknoping ongekend spannend. Na de eerste ronde was het Diede voor wie het doek viel, ze wist met haar optreden niet de harten van de mensen thuis te veroveren. Na de twee ronde van de finale zat het K3-avontuur er helaas ook voor Celester op. Hanne en Marthe kozen uiteindelijk voor Julia om K3 weer compleet te maken.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV