Zien: Nieuwe K3 treedt voor het eerst samen op met 'Waterval'

Zien: Nieuwe K3 treedt voor het eerst samen op met 'Waterval'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv.

De bloedstollende finale van K2 zoekt K3 is gewonnen door de 19-jarige Julia Boschman uit Bergen op Zoom. Julia volgt Klaasje Meijer op als derde K3'tje en maakt de meidengroep weer compleet. Samen met Hanne en Marthe zingt ze het nieuwe nummer 'Waterval'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nieuwe K3</em> treedt voor het eerst samen op met <em>'Waterval'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van zaterdag 27 november. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv. De bloedstollende finale van K2 zoekt K3 is gewonnen door de 19-jarige Julia Boschman uit Bergen op Zoom. Julia volgt Klaasje Meijer op als derde K3'tje en maakt de meidengroep weer compleet. Samen met Hanne en Marthe zingt ze het nieuwe nummer 'Waterval'. Tekst gaat verder onder de video. Meteen aan de slagNa afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore, en dat belooft een hit te worden. Voor Julia zit lekker achterover leunen er voorlopig eventjes niet in, de nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgens weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Meteen aan de slag
Na afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore, en dat belooft een hit te worden. Voor Julia zit lekker achterover leunen er voorlopig eventjes niet in, de nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgens weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis.

De finale van K2 Zoekt K3 is zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV