Even Tot Hier gemist? Nergens meer naar toe-optreden over de lockdown

Even Tot Hier gemist? Nergens meer naar toe-optreden over de lockdown

De overheid jaagt de jongeren de problemen in. Ze kunnen nergens meer naartoe door de lockdown en vervelen zich daarom erg: "Kut waar moet ik nu nou heen?", wordt er gezongen. Bekijk het hele Even Tot Hier-optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? <em>Nergens meer naar toe</em>-optreden over de lockdown De overheid jaagt de jongeren de problemen in. Ze kunnen nergens meer naartoe door de lockdown en vervelen zich daarom erg: "Kut waar moet ik nu nou heen?", wordt er gezongen. Bekijk het hele Even Tot Hier-optreden hieronder. Lees verder onder de video. Muzikale voorstellingCabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe maken iedere week letterlijk een voorstelling van de week. In het tijdsbestek van zeven dagen maken zij een muzikale voorstelling over actualiteit van die week. Dit doen zij samen met Miguel Wiels die hen muzikaal begeleid en in een razend tempo al het nieuws het revue laat passeren. Bekijk hieronder het optreden met het lied Nergens meer naar toe. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Van der Laan en Woe presenteren 'Het Provocatielied' Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Alternatieve loopwedstrijd zevenkreupelenloop (video) Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier gemist? Nergens meer naar toe-optreden over de lockdown

Muzikale voorstelling
Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe maken iedere week letterlijk een voorstelling van de week. In het tijdsbestek van zeven dagen maken zij een muzikale voorstelling over actualiteit van die week. Dit doen zij samen met Miguel Wiels die hen muzikaal begeleid en in een razend tempo al het nieuws het revue laat passeren. Bekijk hieronder het optreden met het lied Nergens meer naar toe.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even Tot Hier gemist? Nergens meer naar toe-optreden over de lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV