Zien: Duizenden Max Verstappen-fans reizen af naar Abu Dhabi voor beslissende race

Zien: Duizenden Max Verstappen-fans reizen af naar Abu Dhabi voor beslissende race

De interesse in de GP van Abu Dhabi is groot, tussen de 6000 en 10.000 Nederlanders zullen bij de afsluitende F1-race van Max Verstappen aanwezig zijn. Het verschil in het wereldkampioenschap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is nu acht punten in het voordeel van de Nederlander, veel mensen verwachten dat in Abu Dhabi de beslissing valt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Duizenden <em>Max Verstappen-fans</em> reizen af naar <em>Abu Dhabi</em> voor beslissende race De interesse in de GP van Abu Dhabi is groot, tussen de 6000 en 10.000 Nederlanders zullen bij de afsluitende F1-race van Max Verstappen aanwezig zijn. Het verschil in het wereldkampioenschap tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is nu acht punten in het voordeel van de Nederlander, veel mensen verwachten dat in Abu Dhabi de beslissing valt. Tekst gaat verder onder de video. DolblijIn Abu Dhabi belooft het een Nederlands feestje te worden, fans die een ticket hebben weten te bemachtigen zijn dolblij. Een weekendje Formule 1 kijken in Abu Dhabi kost al snel zo’n 1400 euro, maar dat hebben de echte fans er graag voor over. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Max Verstappen over GP van Qatar: "Mij krijgen ze niet klein hoor" Bekijk deze video » Humberto: Giedo van der Garde durft wereldkampioen Formule 1 niet te voorspellen Bekijk deze video »
Formule 1 :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dolblij
In Abu Dhabi belooft het een Nederlands feestje te worden, fans die een ticket hebben weten te bemachtigen zijn dolblij. Een weekendje Formule 1 kijken in Abu Dhabi kost al snel zo’n 1400 euro, maar dat hebben de echte fans er graag voor over.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duizenden Max Verstappen-fans reizen af naar Abu Dhabi voor beslissende race of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV