Bekijk de eerste reactie van nieuw K3-lid Julia: "Bizar"

Bekijk de eerste reactie van nieuw K3-lid Julia: "Bizar"

De nieuwe K3 is geboren. Julia heeft K2 zoekt K3 gewonnen en Tooske Ragas spreekt het nieuwe K3-lid direct na de show: "Bizar. Ik kan het echt nog niet beseffen. Er is geen woord voor", aldus Julia. Bekijk de eerste reactie van het nieuwe K3-lid Julia hieronder.

Nieuwe single
Na afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore. De nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgend weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis.

De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk de eerste reactie van nieuw K3-lid Julia: "Bizar" De nieuwe K3 is geboren. Julia heeft K2 zoekt K3 gewonnen en Tooske Ragas spreekt het nieuwe K3-lid direct na de show: "Bizar. Ik kan het echt nog niet beseffen. Er is geen woord voor", aldus Julia. Bekijk de eerste reactie van het nieuwe K3-lid Julia hieronder. Nieuwe singleNa afloop van de finale bracht het nieuwe drietal al meteen hun nieuwe single 'Waterval' ten gehore. De nieuwste K3-ster moet meteen serieus aan de bak. Volgend weekend staat ze samen met Hanne en Marthe voor het eerst op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Julia Boschman wint finale K2 zoekt K3 en maakt K3 weer compleet Bekijk deze video » Zien: Nieuwe K3 treedt voor het eerst samen op met 'Waterval' Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV