Chantals Pyjama Party: Help mijn vrouw heeft een hobby (video)

Chantals Pyjama Party: Help mijn vrouw heeft een hobby (video)

Een deelneemster in Chantals Pyjama Party heeft een Instagramaccount voor haar hond. Haar partner is het hier niet mee eens: "Instagram is voor mensen en niet voor honden. Het is een beetje help mijn vrouw heeft een hobby", grapt de jongen. Chantal Janzen zegt over de hond: "Als je er zo uitziet dan wil je wel gewoon een eigen account hebben natuurlijk."

Chantals Pyjama Party is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chantals Pyjama Party</em>: Help mijn vrouw heeft een hobby (video) Een deelneemster in Chantals Pyjama Party heeft een Instagramaccount voor haar hond. Haar partner is het hier niet mee eens: "Instagram is voor mensen en niet voor honden. Het is een beetje help mijn vrouw heeft een hobby", grapt de jongen. Chantal Janzen zegt over de hond: "Als je er zo uitziet dan wil je wel gewoon een eigen account hebben natuurlijk." Chantals Pyjama Party is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen als alter ego Selfie Bekijk deze video » Vanavond in Chantals Pyjama Party: "Niet onder de dekens voelen!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV