Bettina Holwerda over deelname aan De Verraders: "Ik deed geen oog dicht" (video)

Bettina Holwerda over deelname aan De Verraders: "Ik deed geen oog dicht" (video)

Actrice Bettina Holwerda zei meteen ja toen ze werd gevraagd voor het programma De Verraders, dat in december te zien zal zijn bij RTL 4. Ze heeft het spel als heel intens ervaren en vertelt hierover in de RTL Boulevard-video hieronder.

"Dat doet iets met je hoofd"
Bettina: "Het is maar een spel, maar als mensen recht in je gezicht andere dingen zeggen als dat er aan de hand is, doet dat iets met je hoofd. Ik deed geen oog dicht", aldus Bettina. Bekijk hieronder Bettina's videoboodschap over De Verraders.

De eerste aflevering van De Verraders Videoland Editie is 5 december te zien op RTL 4, het hele seizoen kun je kijken bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bettina Holwerda</em> over deelname aan <em>De Verraders</em>: &quot;Ik deed geen oog dicht&quot; (video) Actrice Bettina Holwerda zei meteen ja toen ze werd gevraagd voor het programma De Verraders, dat in december te zien zal zijn bij RTL 4. Ze heeft het spel als heel intens ervaren en vertelt hierover in de RTL Boulevard-video hieronder. "Dat doet iets met je hoofd"Bettina: "Het is maar een spel, maar als mensen recht in je gezicht andere dingen zeggen als dat er aan de hand is, doet dat iets met je hoofd. Ik deed geen oog dicht", aldus Bettina. Bekijk hieronder Bettina's videoboodschap over De Verraders. De eerste aflevering van De Verraders Videoland Editie is 5 december te zien op RTL 4, het hele seizoen kun je kijken bij Videoland. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Teaser: Videoland komt met speciale editie van De Verraders: vanaf 5 december te zien Bekijk deze video » De Verraders Videoland Editie vanaf 5 december te zien: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bettina Holwerda over deelname aan De Verraders: "Ik deed geen oog dicht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV