Shownieuws: Gert Verhulst over 'niet diverse' K3

Shownieuws: Gert Verhulst over 'niet diverse' K3

Studio 100-baas Gert Verhulst vertelt na de finale van K2 zoekt K3 over de zoektocht die bij winnares Julia eindigde. Shownieuws heeft het over de diversiteit van K3. Ze hadden hier meer van verwacht. Gert spreekt zich uit. Bekijk de video hieronder.

Jongens K3
"Ik ben absoluut voor diversiteit, maar diversiteit mag niet betekenen dat je niet voor de beste kandidaat gaat." Gert vindt de vier finalisten die zaterdag 27 november in de finale stonden de beste kandidaten van de 22.000 personen die meededen. Er waren weinig inschrijvingen van meisjes met een kleurtje en van jongens, laat hij weten. Bekijk het Shownieuws-fragment met Gert hieronder.

De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Shownieuws</em>: <em>Gert Verhulst</em> over 'niet diverse' <em>K3</em> Studio 100-baas Gert Verhulst vertelt na de finale van K2 zoekt K3 over de zoektocht die bij winnares Julia eindigde. Shownieuws heeft het over de diversiteit van K3. Ze hadden hier meer van verwacht. Gert spreekt zich uit. Bekijk de video hieronder. Jongens K3"Ik ben absoluut voor diversiteit, maar diversiteit mag niet betekenen dat je niet voor de beste kandidaat gaat." Gert vindt de vier finalisten die zaterdag 27 november in de finale stonden de beste kandidaten van de 22.000 personen die meededen. Er waren weinig inschrijvingen van meisjes met een kleurtje en van jongens, laat hij weten. Bekijk het Shownieuws-fragment met Gert hieronder. De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Julia Boschman wint finale K2 zoekt K3 en maakt K3 weer compleet Bekijk deze video » Bekijk de eerste reactie van nieuw K3-lid Julia: "Bizar" Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Gert Verhulst over 'niet diverse' K3


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Gert Verhulst over 'niet diverse' K3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV