Video: Kees van der Spek ontmaskert balletje balletje-oplichters op vakantie in Parijs

Video: Kees van der Spek ontmaskert balletje balletje-oplichters op vakantie in Parijs

Kees van der Spek geniet samen met zijn zoons van een mannenweekend in de Franse hoofdstad Parijs. De ware crimefighter in Kees komt naar boven wanneer hij een paar oplichters het spel 'balletje balletje' ziet doen. Zelfs op vakantie is Kees bezig het bestrijden van onrecht.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Kees van der Spek</em> ontmaskert <em>balletje balletje-oplichters</em> op vakantie in Parijs Kees van der Spek geniet samen met zijn zoons van een mannenweekend in de Franse hoofdstad Parijs. De ware crimefighter in Kees komt naar boven wanneer hij een paar oplichters het spel 'balletje balletje' ziet doen. Zelfs op vakantie is Kees bezig het bestrijden van onrecht. Tekst gaat verder onder de video. TrappenZelfs op vakantie is onze Kees hard aan het werk. Terwijl één van zijn zoons de camera pakt, loopt Van der Spek naar de oplichters. Het spel wordt gespeeld op een kartonnen doos, daarom besluit Kees om de doos hard weg te trappen. Of de oplichters gestopt zijn met het spel is niet duidelijk, ze hebben hun lesje in ieder geval wel geleerd. Bekijk de video van Kees van der Spek hierboven. Bekijk ook Kees van der Spek over hackers actief op Instagram: "Een nieuwe trend Bekijk deze video » Zien: Kees van der Spek ontmaskert Addy van W. uit Helemaal het Einde (Oplichters aangepakt) Bekijk deze video » Addy van W. uitgemaakt voor 'sekteleider' in Oplichters aangepakt (video) Bekijk deze video »

Trappen
Zelfs op vakantie is onze Kees hard aan het werk. Terwijl één van zijn zoons de camera pakt, loopt Van der Spek naar de oplichters. Het spel wordt gespeeld op een kartonnen doos, daarom besluit Kees om de doos hard weg te trappen. Of de oplichters gestopt zijn met het spel is niet duidelijk, ze hebben hun lesje in ieder geval wel geleerd.

Bekijk de video van Kees van der Spek hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Kees van der Spek ontmaskert balletje balletje-oplichters op vakantie in Parijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV