Zien: Giel Beelen geeft Omroep Zwart vast onderdeel in avondprogramma NPO Radio 2

Zien: Giel Beelen geeft Omroep Zwart vast onderdeel in avondprogramma NPO Radio 2

Vanaf januari is Omroep Zwart te horen in het avondprogramma van Giel Beelen op NPO Radio 2. Beelen sprak met Akwasi en Milouska Meulens in het tweede uur van de 168 uur durende marathon. De dj ging in op verschillende incidenten uit het verleden, waaronder die met Sylvana Simons. Giel Beelen probeert via deze manier een nieuwe en frisse start te maken.

Bekijk het framgent uit Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Giel Beelen</em> geeft <em>Omroep Zwart</em> vast onderdeel in avondprogramma <em>NPO Radio 2</em> Vanaf januari is Omroep Zwart te horen in het avondprogramma van Giel Beelen op NPO Radio 2. Beelen sprak met Akwasi en Milouska Meulens in het tweede uur van de 168 uur durende marathon. De dj ging in op verschillende incidenten uit het verleden, waaronder die met Sylvana Simons. Giel Beelen probeert via deze manier een nieuwe en frisse start te maken. Bekijk het framgent uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Giel Beelen verschijnt in onderbroek voor de camera van RTL Boulevard Bekijk deze video » Gerard Joling boos op Giel Beelen: ''Het is geen plagiaat!'' Bekijk deze video » Giel Beelen aangepakt door Albert Verlinde: "Als iemand dood omrolt, is hij verantwoordelijk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Giel Beelen geeft Omroep Zwart vast onderdeel in avondprogramma NPO Radio 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV