Samenvatting Saint-Etienne - Paris Saint-Germain (Ligue 1) horrorblessure Neymar

Samenvatting Saint-Etienne - Paris Saint-Germain (Ligue 1) horrorblessure Neymar

In de Ligue 1 wedstrijd tussen Saint-Etienne en Paris Saint-Germain heeft Neymar een horrorblessure opgelopen. De Braziliaanse aanvaller klapte in de slotfase van het duel zijn enkel dubbel en lag huilend van de pijn op het veld. PSG won uiteindelijk met 1-3 van Saint-Etienne, maar Neymar lijkt de komende periode niet in actie te kunnen komen.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Saint-Etienne - Paris Saint-Germain</em> (Ligue 1) <em>horrorblessure Neymar</em> In de Ligue 1 wedstrijd tussen Saint-Etienne en Paris Saint-Germain heeft Neymar een horrorblessure opgelopen. De Braziliaanse aanvaller klapte in de slotfase van het duel zijn enkel dubbel en lag huilend van de pijn op het veld. PSG won uiteindelijk met 1-3 van Saint-Etienne, maar Neymar lijkt de komende periode niet in actie te kunnen komen. Tekst gaat verder onder de video. Gedoodverfde kampioenDe club uit Parijs heeft zich afgelopen zomer versterkt met niet de minste namen. Onder andere Lionel Messi, Georginio Wijnaldum en Sergio Ramos tekenden een contract in de Franse hoofdstad. En dan is te zien in de resultaten, want na 15 speelrondes staat PSG 14 punten los van de nummer twee uit Ligue 1. Bekijk de samenvatting van Saint-Etienne - Paris Saint-Germain hierboven. Bekijk ook Veronica Inside gemist? Situatie Lionel Messi bij PSG loopt enorm uit de hand Bekijk deze video » Samenvatting RB Leipzig - Paris Saint-Germain (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Paris Saint-Germain - Manchester City (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Saint-Etienne - Paris Saint-Germain (Ligue 1) horrorblessure Neymar

Gedoodverfde kampioen
De club uit Parijs heeft zich afgelopen zomer versterkt met niet de minste namen. Onder andere Lionel Messi, Georginio Wijnaldum en Sergio Ramos tekenden een contract in de Franse hoofdstad. En dan is te zien in de resultaten, want na 15 speelrondes staat PSG 14 punten los van de nummer twee uit Ligue 1.

Bekijk de samenvatting van Saint-Etienne - Paris Saint-Germain hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Saint-Etienne - Paris Saint-Germain (Ligue 1) horrorblessure Neymar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV