Erik ten Hag en Dusan Tadic hekelen kunstgras Sparta: "Hoort niet in Eredivisie thuis"

Erik ten Hag en Dusan Tadic hekelen kunstgras Sparta: "Hoort niet in Eredivisie thuis"

Erik ten Hag en Dusan Tadic zijn na afloop van het uitduel tegen Sparta niet te spreken over het kunstgras in Rotterdam. Tadic vertelt op de persconferentie dat iedere speler 50 procent minder goed speelt en dat komt door het slechte kunstgras. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag hekelt de kunstgrasmat in Rotterdam: "Het hoort niet in de Eredivisie, voor de uitstraling van de Eredivisie is dit gewoon mega slecht."

Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder.

<em>Erik ten Hag</em> en <em>Dusan Tadic</em> hekelen kunstgras Sparta: &quot;Hoort niet in Eredivisie thuis&quot; Erik ten Hag en Dusan Tadic zijn na afloop van het uitduel tegen Sparta niet te spreken over het kunstgras in Rotterdam. Tadic vertelt op de persconferentie dat iedere speler 50 procent minder goed speelt en dat komt door het slechte kunstgras. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag hekelt de kunstgrasmat in Rotterdam: "Het hoort niet in de Eredivisie, voor de uitstraling van de Eredivisie is dit gewoon mega slecht." Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Zien: Geen kunstgras meer in de Eredivisie, dit is waarom (video) Bekijk deze video » TOTO-voorspelling Feyenoord in Veronica Inside: "Technisch te beperkt voor kunstgras Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag en Dusan Tadic hekelen kunstgras Sparta: "Hoort niet in Eredivisie thuis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV