Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dating Quiz gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van De Dating Quiz te zien op SBS6. Linda de Mol probeert opnieuw enkele singles naar huis te sturen met de liefde van hun leven én een mooie zak geld. BlindDe Dating Quiz heeft het allemaal: het is een blind datingprogramma en een kennisquiz ineen. Het is het ultieme spel van de liefde! Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar. MatchZe krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt. Alle fragmenten uit deze uitzending De laatste aflevering van De Dating Quiz: Gaat dit een match worden? Bekijk deze video » De Dating Quiz: Jeroen en Judith zijn allebei competitief Bekijk deze video » De Dating Quiz: Jurre zingt Nederlandstalig voor Janneke Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van De Dating Quiz te zien op SBS6. Linda de Mol probeert opnieuw enkele singles naar huis te sturen met de liefde van hun leven én een mooie zak geld.

Blind
De Dating Quiz heeft het allemaal: het is een blind datingprogramma en een kennisquiz ineen. Het is het ultieme spel van de liefde! Om die liefde een realistische kans te geven, daten de koppels vooraf - blind - met elkaar.

Match
Ze krijgen ruim de tijd om met elkaar te praten. Na de dates geven de singles aan met wie ze een klik voelen. Met wie ze uiteindelijk gematcht zijn, blijft een verrassing totdat Linda dat in de studio aan ze bekendmaakt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV