Samenvatting Vitesse - AZ (Eredivisie)

Samenvatting Vitesse - AZ (Eredivisie)

Samenvatting <em>Vitesse - AZ</em> (Eredivisie) Op een wel zéér doelpuntarme zondag in de Eredivisie deelden ook Vitesse en AZ in de armoe. Dit duel in het Gelredome vormde het slotstuk van dit weekend - en eindigde zoals het begon, in 0-0. AZ leek op slag van rust op voorsprong te komen door een treffer van Vangelis Pavlidis, die profiteerde van een enorme blunder van Vitesse-doelman Markus Schubert. Pavlidis maakte echter hands bij het meenemen van de bal. Bekijk de samenvatting van Vitesse - AZ hierboven. Bekijk ook Samenvatting Sparta Rotterdam - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente - Feyenoord (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Vitesse - AZ (Eredivisie)

Op een wel zéér doelpuntarme zondag in de Eredivisie deelden ook Vitesse en AZ in de armoe. Dit duel in het Gelredome vormde het slotstuk van dit weekend - en eindigde zoals het begon, in 0-0. AZ leek op slag van rust op voorsprong te komen door een treffer van Vangelis Pavlidis, die profiteerde van een enorme blunder van Vitesse-doelman Markus Schubert. Pavlidis maakte echter hands bij het meenemen van de bal.

Bekijk de samenvatting van Vitesse - AZ hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Vitesse - AZ (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV