De slapelozen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slapelozen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slapelozen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Radio-dj Frits Spits is vanaf vanavond ook te zien als tv-maker, want hij presenteert het nieuwe programma De slapelozen. De naam zegt het al: in dit programma gaat hij in gesprek met mensen die niet kunnen slapen. SchoonmakenWanneer anderen slapen zijn de slapelozen juist wakker. En ook al is dat vaak ongewild, de veerkracht onder slapelozen is groot. Ze zijn sterk, gaan door, pakken aan en maken er wat van. Dus dan ga je maar schoonmaken als je de slaap niet kan vatten. Sterke verhalenJe kunt ook kunst maken, of je stapt goedgemutst uit bed als je na een zware week op zee net een uurtje slaapt en de wekker weer gaat. Want een slapeloze blijft immer op de been en de nacht behoort aan hen. Welke sterke verhalen hebben de slapelozen Frits Spits vannacht te vertellen?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Radio-dj Frits Spits is vanaf vanavond ook te zien als tv-maker, want hij presenteert het nieuwe programma De slapelozen. De naam zegt het al: in dit programma gaat hij in gesprek met mensen die niet kunnen slapen.

Schoonmaken
Wanneer anderen slapen zijn de slapelozen juist wakker. En ook al is dat vaak ongewild, de veerkracht onder slapelozen is groot. Ze zijn sterk, gaan door, pakken aan en maken er wat van. Dus dan ga je maar schoonmaken als je de slaap niet kan vatten.

Sterke verhalen
Je kunt ook kunst maken, of je stapt goedgemutst uit bed als je na een zware week op zee net een uurtje slaapt en de wekker weer gaat. Want een slapeloze blijft immer op de been en de nacht behoort aan hen. Welke sterke verhalen hebben de slapelozen Frits Spits vannacht te vertellen?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De slapelozen aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV