NOS Voetbal 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 19.40 uur live verslag van de oefenwedstrijd Nederland - Japan (vrouwenvoetbal). De Oranjeleeuwinnen spelen na het teleurstellende gelijkspel tegen Tsjechië in eigen huis een wedstrijd om des keizers baard. LET OP: de tweede helft van Nederland - Japan is te zien op NPO 1. Vormcrisis?Sinds het vertrek van bondscoach Sarina Wiegman lijken de Oranjeleeuwinnen in een vormcrisis te verkeren. Onder leiding van Engelsman Mark Parsons wordt het grootste deel van de wedstrijden weliswaar nog steeds gewonnen, maar dat gaat vaak gepaard met slecht voetbal en weinig overtuiging. JapanTegenstander Japan is geen kleintje in het internationale vrouwenvoetbal. In 2011 werden ze wereldkampioen en in 2015 behaalden ze de tweede plaats, en ook op de Olympische Spelen van 2012 pakte Japan het zilver. Die gouden periode ligt echter alweer even achter ons en dus liggen er kansen voor Nederland.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 19.40 uur live verslag van de oefenwedstrijd Nederland - Japan (vrouwenvoetbal). De Oranjeleeuwinnen spelen na het teleurstellende gelijkspel tegen Tsjechië in eigen huis een wedstrijd om des keizers baard.

LET OP: de tweede helft van Nederland - Japan is te zien op NPO 1.

Vormcrisis?
Sinds het vertrek van bondscoach Sarina Wiegman lijken de Oranjeleeuwinnen in een vormcrisis te verkeren. Onder leiding van Engelsman Mark Parsons wordt het grootste deel van de wedstrijden weliswaar nog steeds gewonnen, maar dat gaat vaak gepaard met slecht voetbal en weinig overtuiging.

Japan
Tegenstander Japan is geen kleintje in het internationale vrouwenvoetbal. In 2011 werden ze wereldkampioen en in 2015 behaalden ze de tweede plaats, en ook op de Olympische Spelen van 2012 pakte Japan het zilver. Die gouden periode ligt echter alweer even achter ons en dus liggen er kansen voor Nederland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Voetbal 1ste helft

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Voetbal 1ste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV